Om Autoexperten

Autoexperten er en landsomfattende bilverkstedkjede i Sverige og Norge. Vi er for tiden ca 430 bilverksteder som er koblet til Autoexperten-konseptet, og vi vokser raskt. Alle bilverksteder eies og drives som egne selskaper, noe som er viktig for oss. 

  • Våre verksteder utfører service på alle merker, og el-bil
  • Vi har mobilitetsgaranti
  • Vi utfører EU kontroll/PKK
  • Autoexperten bilverksted dekker alle dine behov.
  • Bildelene Autoexperten selger, er dekket av EUs forskrift (1400/2002 / EC), noe som betyr at bilprodusentens garanti forblir intakt.

Autoexperten Bilverksted

Når du leverer bilen din til et Autoexperten bilverksted, kan du være helt trygg på at du får den hjelpen du trenger. Vi reparerer bilen i henhold til produsentens instruksjoner – slik at du beholder nybilgarantien på bilen så lenge den gjelder. Autoexperten gir alltid 5 års garanti på alle reservedeler. De fleste av våre verksteder har lånebiler som løser transportbehov mens bilen din blir tatt vare på. Tilbakemelding fra våre kunder, er at Autoexperten er kunnskapsrike og har en geografisk god beliggenhet.

Vi er tilgjengelige – og dette er noe vi er stolte av.

Rett kompetanse hos våre verksteder

For å være tilknyttet Autoexperten må du ha rett kompetanse på verkstedet. For å sikre rett kompetanse, sørger vi via KGK Academy for at hver enkelt mekaniker får den treningen og kompetansepåfyllet de trenger, slik at du som kunde kan føle deg trygg når mekanikeren håndterer bilen din.

Del opp betalingen med Autoexperten-kortet

Ofte kan en reparasjon gi uforutsette utgifter i hverdagen, og med Autoexperten-kortet kan du få kreditt for nye eller utførte reparasjoner. Delbetal rentefritt opptil 24 måneder hos alle våre bilverksteder. Du søker om Autoexperten kortet i våre bilverksteder eller direkte her på nettet.